Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Jaa sisältö

Dell XPS -tuoteperheen ansiosta elämä ilman häiritseviä näyttöraameja on onneksi ollut mahdollista jo jonkin aikaa. 

Nyt se on mahdollista myös muunneltavassa muodossa.

XPS 13 9365 2-in-1 on upea kannettava ja sen rungon ympäri kääntyvän näytön ansiosta sitä voi käyttää kätevästi myös taulutietokoneena. Ohutraamisen Infinity-näytön ansiosta tämä kaunokainen ansaitsee paalupaikan planeetan pienimpänä muunteltavana 13.3 tuumaisena kannettavana. Näyttävä ulkoasu ja Premium-luokan valmistusmateriaalit kuuluvat XPS tuoteperheen perusominaisuuksiin, eikä mikään ole muuttunut tämänkään laitteen kohdalla, sillä viimeisen päälle viimeistelty laite näyttää ja tuntuu mahtavalta.

Kannettava on varustettu Thunderbolt 3 (USB-C) liitännällä ja sitä tukevan valinnaisen telakointiaseman avulla koneen voi yhdistää kätevästi kaikkiin työpisteen laitteisiin ja ladata samanaikaisesti, vain yhtä kaapelia käyttäen. 

Nykyaikainen ylläpidetty läppäri kuukausihinnalla?

Vaihtoehtona perinteisen ostamisen sijaan voit hankkia yrityksesi laitteiston palveluna. Tietokoneen hankkiminen leasing-sopimuksella on huoleton ja verotuksellisesti järkevä tapa hankkia kunnon työasemat yrityskäyttöön. Palvelupaketissamme samaan hintaan tulevat koneen vakuutukset, tuki ja tarvittavat huollot. Tasaisen kuukausimaksun ansiosta leasing-tietokoneen hankinta ei sido pääomaa ja kulut on helppo budjetoida.

Käyttövalmis kone ja tarvittavat ylläpitopalvelut kätevästi yhdessä

Autamme valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan yrityskoneen ja varmistamme, että saat koneen suoraan käyttöön. Siirrämme tiedostosi vanhalta koneelta uuteen ja hoidamme asennukset puolestasi.

Käytön aikana palvelupakettimme kattaa koneen ylläpitämiseen tarvittavat huollot ja ennakoivan kunnossapidon (esim. käyttöjärjestelmän eheyden tarkkailu). Lisäksi pakettiin kuuluvat automaattinen varmuuskopionti, vakuutukset ja jatkuva tuki.

Lisäksi palvelu sisältää:

  • Microsoft Office 2016 Home & Business toimisto-ohjelmisto
  • Tietoturva ja palomuuriohjelmisto päivityksin 36kk
  • Automaattinen tietojen varmistus max 10Gt 36kk
  • Tietojen siirto nykyiseltä koneeltasi
  • Virhetilanteet ennakoiva huolenpito huolto-ohjelmistolla 36kk
  • Puhelin- ja etätuki sekä ongelmanratkaisu 36kk
  • Laitevakuutus

Saat tarvittaessa käyttöösi myös oheislaitteet kuten tulostimen, skannerin, telakan, optisen aseman ja kaiken muun tarvitsemasi.

Lue lisää palvelupaketti.fi

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Jaa sisältö